Over de Bosnimf

Zolang ik mij kan herinneren is de harp mijn passie. Toen ik begon met harpspelen, als klein meisje, had ik geen idee wat voor bijzondere plek mijn harp in mijn leven in zou gaan nemen.

De harp is mooi en harpmuziek nog mooier en dat heb ik, in de ruim dertig jaar dat ik nu speel, steeds weer ervaren. Mensen meenemen en laten genieten van mijn muziek doe ik graag, omdat ik dan kan delen wat ik zelf ervaar.

Als amateur muzikant begon ik met optreden in de kerk. Maar in de laatste vijftien jaar is dit uitgegroeid tot een rijke schakering aan podia. Van kerstdiensten tot herdenkingsbijeenkomsten. Samenwerking met koren tot muziek op bruiloften of begrafenissen. Van avondvullende kerstprogramma’s tot aangrijpend Passietijd programma’s. Mijn liefde voor natuur en muziek komt samen in mijn Natuur-muziekprogramma’s, waarbij de natuur van het seizoen door muziek, leuke natuurweetjes en prachtige foto’s wordt gepresenteerd.

Een leuk extraatje, wat ik graag toevoeg aan mijn optredens, is een mooi lied waarbij ik mezelf begeleid op de harp. Ik heb de ‘mazzel’ van een mooie stem, waar ik dan ook dankbaar gebruik van maak om mijn optredens luister bij te zetten.

In al die jaren die ik nu speel heb achtereenvolgens harp gestudeerd bij: Ilona Kieft, Aimée van Delden, Ilse Lassche, Machteld Kerkmeester en Nienke van Leijden. Momenteel wordt ik begeleid door Junda Maks en Marije Vijselaar, want op de harp ben je nooit uitgeleerd. Voor de zang word ik begeleidt door Hegwig van Rossum en in het verleden heb ik gestudeerd bij Aad Mateboer en Francis Evers.

Ooit was er een journalist die mij de naam ‘Godsbosnimf’ gaf. Ik ben christen en God neemt de belangrijkste plaats in in mijn leven. Mijn Franse achternaam Dubois betekent ‘van het bos’ en zo kom ik aan deze eervolle titel: Godsbosnimf.

Contact

    Godsbosnimf.nl